Nieuws / Hoorne realiseert uitbreiding en modernisering Ranzijn Velserbroek

Hoorne realiseert uitbreiding en modernisering Ranzijn Velserbroek

21/04/2022
thumbnail

Hoorne realiseert uitbreiding en modernisering Ranzijn Velserbroek

In opdracht van Ranzijn tuin & dier heeft Hoorne Vastgoed de uitbreiding en modernisering van de vestiging in Velserbroek gerealiseerd. De winkel is volledig vernieuwd. Ranzijn zag de oppervlakte groeien van 4.500 m² naar circa 7350 m². Dankzij een optimale afstemming met alle betrokkenen gingen de verkoop tijdens de tot 14 april durende werkzaamheden gewoon door.

In Velserbroek krijgt Ranzijn onder meer de beschikking over een nieuw magazijn van 750 m². Dankzij een forse uitbreiding van de winkel kon onder meer een zogenoemde Landmarkt worden gerealiseerd. Daar verkoopt men producten van boeren, telers en ambachtelijke producenten uit de regio. Ook zijn er horeca en een speelgelegenheid voor kinderen.

De buitentuin van Ranzijn in Velserbroek is nu deels overkapt waardoor het er voor bezoekers nóg prettiger toeven is en bomen en planten minder kans op windschade lopen.

Op energiegebied was het pand dankzij enkele jaren geleden al getroffen maatregelen volledig up to date. In aanvulling hierop is rond de winkel en op het parkeerterrein overal led-verlichting geplaatst.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk