Nieuws / Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth ondertekenen overeenkomst

Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth ondertekenen overeenkomst

09/06/2016
thumbnail

Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth hebben overeenstemming bereikt over de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. De overeenkomst is woensdag 8 juni tijdens de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI, ondertekend. Hoorne Vastgoed en Bébouw Midreth hebben overeenstemming bereikt over de revitalisering van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. De overeenkomst is woensdag 8 juni tijdens de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI, ondertekend.

Winkelcentrum De Lindeboom aan de Dorpsstraat in Mijdrecht wordt gerevitaliseerd tot een aantrekkelijk, toegankelijk, compact en eenduidig winkelcentrum, waarbij de bestaande winkeliers zoveel mogelijk de kans krijgen om in De Lindeboom te blijven. Het winkelcentrum van 5.450 m2 wordt uitgebreid met een  vestiging van Action op de verdieping en de bestaande supermarkt Boni wordt vergroot. De huidige winkels worden intern verbouwd en de gevels van de winkels  worden geüpgraded. De huidige winkeliers, de nieuwe huurders en omwonenden worden bij het proces nauw betrokken. Voor het ontwerp van de renovatie en  gedeeltelijke nieuwbouw is MIII Architecten betrokken.

Al voor de zomervakantie wordt een begin gemaakt met de revitalisatie; na de bouwvak wordt gestart met de sloop van delen van het gebouw en wordt de  nieuwbouw opgestart. De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de overlast voor winkeliers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken. In de eerste fase zal de Action naar verwachting in oktober 2017 worden opgeleverd. Volgens prognose zal de gehele revitalisatie eind 2018 gereed zijn.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk