Nieuws / Hoorne Vastgoed en De Buren breiden aantal pakketwanden flink uit

Hoorne Vastgoed en De Buren breiden aantal pakketwanden flink uit

09/02/2023
thumbnail

De Buren – exploitant van onbemande pakketpunten – en Hoorne Vastgoed hebben de samenwerking fors uitgebreid. De reeds bestaande pakketwanden op locaties van Hoorne Vastgoed worden steeds intensiever gebruikt voor het ontvangen en verzenden van pakketten.

Als vervolg hierop worden in het 1e kwartaal van 2023 op 15 locaties van Hoorne Vastgoed onbemande pakketwanden van De Buren geplaatst. Daarnaast hebben partijen naar elkaar de intentie uitgesproken om dit in de toekomst nog verder uit te breiden over alle potentiële locaties binnen de portefeuille van Hoorne Vastgoed.

Paul van der Eng, algemeen directeur van Hoorne Vastgoed “Met de onbemande pakketwanden van De Buren willen wij de dienstverlenging binnen onze wijk- en buurtcentra verder uitbreiden door bezoekers en omwonenden van onze locaties de mogelijkheid te geven pakketten te ontvangen, te verzenden en te retourneren wanneer het hen uitkomt. Wij geloven dat wijk- en buurtcentra hier in de toekomst een steeds belangrijkere rol in zullen vervullen.”

Directeur Robin Dragstra van De Buren geeft aan uit te kijken naar de nieuwe samenwerking. Dragstra: “Dankzij de samenwerking met Hoorne Vastgoed breiden we ons white label netwerk verder uit en kunnen nog meer Nederlanders gebruik maken van onze pakketwanden”. De pakketwanden van De Buren zijn white label omdat ze beschikbaar zijn voor iedereen. Iedere pakketdienst heeft de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de pakketwanden van De Buren. In tegenstelling tot veel andere pakketwanden die uitsluitend door één pakketdienst te gebruiken zijn.

Eenvoudig afhalen en verzenden
Als voorloper in de markt is het Nederlandse bedrijf De Buren in 2011 gestart met het ontwikkelen van automatische pakketwanden in een open netwerk. Met de wanden van De Buren hebben ontvangers van pakketten een alternatief waarbij het pakket direct bij de eerste keer afgeleverd wordt. Ontvangers hoeven daardoor niet thuis te zijn voor het ontvangen van een bestelling, en pakketbezorgers kunnen in één keer hun pakket afleveren. Ook retourneren of verzenden van pakketten kan eenvoudig via de wand.

Consumenten, ondernemers en pakketbezorgers kunnen de pakketwand volledig zelfstandig bedienen. Een pakket kan binnen enkele seconden worden afgehaald of verzonden.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk