Nieuws / Hoorne Vastgoed koopt pand aan Stephensonstraat

Hoorne Vastgoed koopt pand aan Stephensonstraat

21/03/2017
thumbnail

Een voormalig kantoor van de Hartekamp Groep aan de Stephensonstraat in Haarlem is gekocht door Hoorne Vastgoed. Hoorne Vastgoed heeft de locatie aangekocht om te komen tot een herontwikkeling van deze locatie.
Hoorne Vastgoed heeft het door de Hartekamp Groep gebruikte pand gekocht van de NV Hollandsch Brabantsche Maatschappij van Onroerende Goederen en gaat het nu verhuren. Een voormalig kantoor van de Hartekamp Groep aan de Stephensonstraat in Haarlem is gekocht door Hoorne Vastgoed. Hoorne Vastgoed heeft de locatie aangekocht om te komen tot een herontwikkeling van deze locatie.
Hoorne Vastgoed heeft het door de Hartekamp Groep gebruikte pand gekocht van de NV Hollandsch Brabantsche Maatschappij van Onroerende Goederen en gaat het nu verhuren.

Het kantoor aan de Stephensonstraat grenst aan de ontwikkeling ‘De Remise’. Tussen april en juni worden naar verwachting de eerste 104 woningen opgeleverd. In februari zijn van de appartementen er 28 – boven een volledig gemoderniseerd filiaal van Vomar Voordeelmarkt – opgeleverd. Conform planning zou de tweede fase van De Remise in het eerste kwartaal van 2018 gereed moeten zijn.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk