Nieuws / Hoorne Vastgoed koopt tuincentrum in Nieuw-Vennep en verbouw gestart

Hoorne Vastgoed koopt tuincentrum in Nieuw-Vennep en verbouw gestart

12/02/2016
thumbnail

Hoorne Vastgoed heeft op maandag 1 februari jl. het voormalig tuincentrum van Groenrijk te Nieuw-Vennep gekocht. Het tuincentrum is aangekocht voor huisvesting van zusterbedrijf Ranzijn tuin & dier, die met het tuincentrum in Nieuw-Vennep in maart 2016 haar 13e vestiging zal openen. Begin maart wordt in Delft het 12e filiaal geopend. Hoorne Vastgoed heeft op maandag 1 februari jl. het voormalig tuincentrum van Groenrijk te Nieuw-Vennep gekocht. Het tuincentrum is aangekocht voor huisvesting van zusterbedrijf Ranzijn tuin & dier, die met het tuincentrum in Nieuw-Vennep in maart 2016 haar 13e vestiging zal openen. Begin maart wordt in Delft het 12e filiaal geopend.

De winkel krijgt een oppervlakte van circa 8.730 m² bvo en buitenverkoopruimte van ca. 2.200 m² en wordt daarmee één van de grootste filialen. De aankomende weken zal het tuincentrum verbouwd worden naar de formule van Ranzijn tuin & dier.

De opening van de nieuwe vestiging van Ranzijn tuin & dier zal plaatsvinden op woensdag 23 maart.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk