Nieuws / Hoorne Vastgoed koopt tuincentrum in Velserbroek

Hoorne Vastgoed koopt tuincentrum in Velserbroek

09/01/2015
thumbnail

Hoorne Vastgoed heeft op vrijdag 9 januari 2015 het voormalig tuincentrum van Groenrijk te Velserbroek gekocht. Het tuincentrum is aangekocht voor huisvesting van zusterbedrijf Ranzijn tuin & dier, die met het tuincentrum in Velserbroek in maart 2015 haar 11e vestiging zal openen. Hoorne Vastgoed heeft op vrijdag 9 januari 2015 het voormalig tuincentrum van Groenrijk te Velserbroek gekocht. Het tuincentrum is aangekocht voor huisvesting van zusterbedrijf Ranzijn tuin & dier, die met het tuincentrum in Velserbroek in maart 2015 haar 11e vestiging zal openen.

De winkel krijgt een oppervlakte van circa 5.970 m² bvo en buitenverkoopruimte van ca. 3.750 m² . De aankomende weken zal het tuincentrum verbouwd worden naar de formule van Ranzijn tuin & dier, met de bijbehorende dierenartspraktijk, die ook reeds met succes op andere Ranzijn-vestigingen aanwezig is.

De opening van de nieuwe vestiging van Ranzijn tuin & dier zal plaatsvinden op 25 maart 2015.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk