Nieuws / Hoorne Vastgoed praat met AH over tijdelijke winkel Galgeriet

Hoorne Vastgoed praat met AH over tijdelijke winkel Galgeriet

28/06/2017
thumbnail

Hoorne Vastgoed is met Albert Heijn in gesprek over de komst van een tijdelijk AH-filiaal naar het Galgeriet in Monnickendam. Beide partijen leggen op dit moment de laatste hand aan een intentieovereenkomst. Ook bereikte Hoorne Vastgoed overeenstemming met De Bierderij Waterland over de vestiging van een tijdelijke brouwerij met proeflokaal in het Galgeriet. Hoorne Vastgoed is met Albert Heijn in gesprek over de komst van een tijdelijk AH-filiaal naar het Galgeriet in Monnickendam. Beide partijen leggen op dit moment de laatste hand aan een intentieovereenkomst. Ook bereikte Hoorne Vastgoed overeenstemming met De Bierderij Waterland over de vestiging van een tijdelijke brouwerij met proeflokaal in het Galgeriet.

Volgens directeur Jan Heeremans van Hoorne Vastgoed zal door de komst van een nieuwe tijdelijke supermarkt minder winkelbezoek afvloeien naar omliggende gemeenten als Volendam en Purmerend:  “De winkel die we op Galgeriet realiseren zal zich mede onderscheiden door een goed aanbod en een ruime parkeergelegenheid en voldoet aan alle wensen van de consument.” De komst van de tijdelijke winkel en De Bierderij Waterland betekent een extra impuls voor de werkgelegenheid.

Hoorne Vastgoed beschouwt de tijdelijke functies waarvoor inmiddels een omgevingsvergunning is aangevraagd als opstap naar een definitieve ontwikkeling van het Galgeriet. Met als inzet het gebied beter en breder bekend te maken en verder tot ontwikkeling te brengen. Met behulp van de tijdelijke functies gaan de gemeente Waterland, BPD Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed de komende maanden aan de slag met de vormgeving van het gebied Galgeriet, met ruimte voor onder meer woningen en bedrijven. Prioriteit krijgt het aantrekkelijker maken van de locatie en de directe omgeving. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met de behoefte aan woningen, zowel huur als koop.

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed ligt het accent sterk op retail en woningbouw. Hoorne Vastgoed realiseerde in de provincies  Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht tientallen projecten. Die lopen in aard en omvang sterk uiteen, maar hebben één ding met elkaar gemeen: samenwerking met gemeenten, bewoners, ondernemers en andere direct betrokkenen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Door Hoorne Vastgoed gerealiseerde projecten worden meestal toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk