Nieuws / Inloopavond Mereveldplein druk bezocht

Inloopavond Mereveldplein druk bezocht

13/07/2014
thumbnail

Het gerevitaliseerde winkelcentrum zal gaan voorzien in de dagelijkse behoeften van de inwoners van De Meern en ook de functie als ontmoetingsplek bekleden. In het plan is de komst van een tweede supermarkt, Vomar Voordeelmarkt, opgenomen. Naast de uitbreiding van het aantal vierkante meter commerciële ruimte zal het plan ook een kwaliteitsimpuls voor het openbaar gebied bieden. De auto’s zijn te gast en voetgangers kunnen veilig lopen in en om het plein. Het gerevitaliseerde winkelcentrum zal gaan voorzien in de dagelijkse behoeften van de inwoners van De Meern en ook de functie als ontmoetingsplek bekleden. In het plan is de komst van een tweede supermarkt, Vomar Voordeelmarkt, opgenomen. Naast de uitbreiding van het aantal vierkante meter commerciële ruimte zal het plan ook een kwaliteitsimpuls voor het openbaar gebied bieden. De auto’s zijn te gast en voetgangers kunnen veilig lopen in en om het plein.

De inloopavond is drukbezocht en er zijn veel vragen beantwoord. De tendens was positief en Hoorne Vastgoed hoopt dan ook zo snel als mogelijk de volgende stappen in de revitalisatie te kunnen nemen.

U kunt hier de presentatie bekijken.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk