Nieuws / Inloopavond Slottuin Heemstede druk bezocht

Inloopavond Slottuin Heemstede druk bezocht

11/04/2017
thumbnail

Op maandag 10 april heeft er een inloopavond plaatsgevonden voor de planpresentatie van project Slottuin in Heemstede. De avond vond plaats in Theehuis Cruquius van 19:00 uur tot 20:30 uur en stond in het teken van de bestemmingsplanprocedure en het stedenbouwkundig plan. Rond de zomer zal er meer informatie over de woningen worden gecommuniceerd. Mocht u daar interesse in hebben kunt u een mail sturen naar info@hoornevastgoed.nl. Op maandag 10 april heeft er een inloopavond plaatsgevonden voor de planpresentatie van project Slottuin in Heemstede. De avond vond plaats in Theehuis Cruquius van 19:00 uur tot 20:30 uur en stond in het teken van de bestemmingsplanprocedure en het stedenbouwkundig plan. Rond de zomer zal er meer informatie over de woningen worden gecommuniceerd. Mocht u daar interesse in hebben kunt u een mail sturen naar info@hoornevastgoed.nl.

Het plan omvat de realisatie 61 sociale huurwoningen die worden afgenomen door Stichting Elan Wonen. Dit aantal is onderverdeeld in 22 woningen en 39 appartementen. Daarnaast zijn 40 vrije sector koopwoningen voorzien in het middeldure segment.

Via onderstaande link kunt u de gepresenteerde banners bekijken.

Presentatie panelen

Planning

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk