Nieuws / Jos Rood opent zijn deuren in de Stad van de Zon

Jos Rood opent zijn deuren in de Stad van de Zon

12/03/2013
thumbnail

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat Jos Rood een nieuwe vestiging geopend heeft. Vanaf heden bevindt één van de lekkerste bakkers van Noord-Holland zich ook in de Stad van de Zon, Heerhugowaard. Naast de lekkerste bakker van Noord-Holland is Jos Rood ook de leukste bakker van Heerhugowaard in 2012. Hoorne Vastgoed ziet bakkerij Jos Rood als kwalitatieve toevoeging aan het winkelcentrum. Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat Jos Rood een nieuwe vestiging geopend heeft. Vanaf heden bevindt één van de lekkerste bakkers van Noord-Holland zich ook in de Stad van de Zon, Heerhugowaard. Naast de lekkerste bakker van Noord-Holland is Jos Rood ook de leukste bakker van Heerhugowaard in 2012. Hoorne Vastgoed ziet bakkerij Jos Rood als kwalitatieve toevoeging aan het winkelcentrum.

Jos Rood is een gerenommeerde bakker in Heerhugowaard en Alkmaar en opent in de Stad van de Zon zijn vijfde vestiging. Wij heten Jos Rood van harte welkom!

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk