Nieuws / KFC gaat zich vestigen op het terrein bij Ranzijn tuin & dier Almere

KFC gaat zich vestigen op het terrein bij Ranzijn tuin & dier Almere

15/07/2016
thumbnail

Op het terrein bij Ranzijn tuin & dier in Almere komt een nieuwe vestiging van KFC van ruim 400 m2 bvo. Begin dit jaar hebben Hoorne en KFC overeenstemming bereikt over de nieuwe vestiging en inmiddels is de vergunning onherroepelijk geworden. Op het terrein bij Ranzijn tuin & dier in Almere komt een nieuwe vestiging van KFC van ruim 400 m2 bvo. Begin dit jaar hebben Hoorne en KFC overeenstemming bereikt over de nieuwe vestiging en inmiddels is de vergunning onherroepelijk geworden.

De bestaande winkel van Ranzijn zal worden verkleind van circa 9.100 m2 naar 7.400 m2 voor het creëren van een betere winkel lay-out met overkapte buitentuin en daarmee plaats te kunnen maken voor het toevoegen van een KFC restaurant.

Op 11 juli is gestart met het bouwrijp maken en volgens prognose zal medio november de nieuwe vestiging van KFC worden geopend.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk