Nieuws / Kopers Remise Haarlem ontmoeten elkaar op Nieuwjaarsborrel

Kopers Remise Haarlem ontmoeten elkaar op Nieuwjaarsborrel

11/01/2016
thumbnail

Afgelopen zaterdag is voor de kopers en optanten van nieuwbouwproject Remise Haarlem een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Meer dan 80% van de woningen is verkocht of staat onder optie en daarom was het een goed moment om de buurt kennis met elkaar te laten maken. Kopers reageerden erg positief en vonden het leuk elkaar te ontmoeten. Afgelopen zaterdag is voor de kopers en optanten van nieuwbouwproject Remise Haarlem een Nieuwjaarsborrel georganiseerd. Meer dan 80% van de woningen is verkocht of staat onder optie en daarom was het een goed moment om de buurt kennis met elkaar te laten maken. Kopers reageerden erg positief en vonden het leuk elkaar te ontmoeten.

Eind december heeft de gemeente Haarlem de omgevingsvergunning aan ons verleend (nog niet onherroepelijk). Tezamen met het overweldigende verkoopresultaat, is het besluit genomen om te gaan starten met bouwen.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk