Nieuws / Kruidvat krijgt meer ruimte in Dorperweerth

Kruidvat krijgt meer ruimte in Dorperweerth

04/08/2014
thumbnail

Eind juli heeft Kruidvat de handtekening gezet voor de huur van een nieuwe winkel in boodschappencentrum Dorperweerth in Juliandorp. Kruidvat wordt geherpositioneerd in het boodschappencentrum omdat de huidige winkel van 240 m2 te klein is geworden. De nieuwe winkel zal aan de voorzijde van het winkelcentrum gerealiseerd worden na samenvoegen van een aantal units. De nieuwe winkel krijgt een oppervlak van 350 m2 en kan hiermee voldoen aan de wensen van Kruidvat. Eind augustus wordt gestart met het werk en begin oktober wordt het opgeleverd aan Kruidvat. Verder zal de gevel pui van het winkelcentrum aan de kant van de toekomstige Kruidvat volledig worden vervangen. Eind juli heeft Kruidvat de handtekening gezet voor de huur van een nieuwe winkel in boodschappencentrum Dorperweerth in Juliandorp. Kruidvat wordt geherpositioneerd in het boodschappencentrum omdat de huidige winkel van 240 m2 te klein is geworden. De nieuwe winkel zal aan de voorzijde van het winkelcentrum gerealiseerd worden na samenvoegen van een aantal units. De nieuwe winkel krijgt een oppervlak van 350 m2 en kan hiermee voldoen aan de wensen van Kruidvat. Eind augustus wordt gestart met het werk en begin oktober wordt het opgeleverd aan Kruidvat. Verder zal de gevel pui van het winkelcentrum aan de kant van de toekomstige Kruidvat volledig worden vervangen.

De winkelruimte die vrijkomt door het vertrek van Kruidvat uit de huidige unit wordt bij de Vomar Voordeelmarkt betrokken. Dit zal in het tweede kwartaal van 2015 uitgevoerd zijn.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk