Nieuws / Kruidvat maakt winkelaanbod Remise terrein compleet

Kruidvat maakt winkelaanbod Remise terrein compleet

22/10/2014
thumbnail

Met een winkel van ruim 300 m2 bvo heeft A.S. Watson een Kruidvat geopend op het Remise terrein in Haarlem. De winkel is per 1 september 2014 opgeleverd aan Kruidvat en is momenteel al een aantal weken geopend. Met de komst van Kruidvat en de reeds gevestigde Vomar Voordeelmarkt, Vispaleis en Bloemist zijn alle ruimtes in het complex gevuld. Met een winkel van ruim 300 m2 bvo heeft A.S. Watson een Kruidvat geopend op het Remise terrein in Haarlem. De winkel is per 1 september 2014 opgeleverd aan Kruidvat en is momenteel al een aantal weken geopend. Met de komst van Kruidvat en de reeds gevestigde Vomar Voordeelmarkt, Vispaleis en Bloemist zijn alle ruimtes in het complex gevuld.

De uitbreiding en verbouwing van de Vomar Voordeelmarkt is de eerste stap richting de totale ontwikkeling van het Remise terrein. Momenteel worden de plannen voor het woningbouwprogramma verder uitgewerkt tot een plan wat in verkoop kan gaan. Hier zal spoedig meer over bekend gemaakt worden.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk