Nieuws / Maatregelen rondom het Corona-virus

Maatregelen rondom het Corona-virus

18/03/2020
thumbnail

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij conform de richtlijnen van het RIVM en de overheid de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en onze dienstverlening hierop aangepast.

Beste relaties, Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij conform de richtlijnen van het RIVM en de overheid de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en onze dienstverlening hierop aangepast. De gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop en wij dragen bij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Daar waar mogelijk werken wij vanuit huis. Fysieke vergaderingen willen wij minimaliseren, deze vullen we graag in overleg met u op een andere manier in. Wij blijven uiteraard bereikbaar via de kanalen die u van ons gewend bent; het algemene nummer: 0251-662280, de directe mobiele nummers, e-mail en het reparatieformulier. Deze maatregel is per heden en tot minimaal 6 april van kracht. Wij wensen iedereen sterkte en succes en laten we hopen dat deze situatie snel weer normaliseert.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk