Nieuws / Middenhoven, Amstelveen wordt toekomstbestendig gemaakt

Middenhoven, Amstelveen wordt toekomstbestendig gemaakt

31/03/2017
thumbnail

Met de komst van Action, de vernieuwing van een aantal winkels en een flinke upgrade wordt het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven volledig toekomstbestendig gemaakt, meldt ontwikkelaar Hoorne Vastgoed.  De verbouwing van het wijkwinkelcentrum wordt direct na Pasen gestart. Met de komst van Action, de vernieuwing van een aantal winkels en een flinke upgrade wordt het Amstelveense winkelcentrum Middenhoven volledig toekomstbestendig gemaakt, meldt ontwikkelaar Hoorne Vastgoed.  De verbouwing van het wijkwinkelcentrum wordt direct na Pasen gestart.

Winkelcentrum Middenhoven wordt een wijkwinkelcentrum dat qua look en feel past bij deze tijd, aldus de ontwikkelaar. Alle entrees en de passage worden vernieuwd en de buitenschil wordt met nieuw metselwerk uitgevoerd. In samenwerking met de Gemeente Amstelveen wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht met meer groen en extra parkeerplaatsen. Hierover is Hoorne Vastgoed in een afrondend gesprek met de gemeente. Door deze aanpassingen wordt een aantrekkelijk winkelcentrum en openbaar gebied gecreëerd.

Met de nieuwkomer Action wordt een echte publiekstrekker toegevoegd aan het Winkelcentrum. De populaire keten wordt circa 1.000 m2 groot. Zowel Kruidvat als Primera en de slager krijgen een nieuwe winkel. De nieuwe Kruidvat zal verplaatst worden in het centrum en een stuk groter worden dan de huidige winkel.

De revitalisatie van het 3.500 m2 omvattende winkelcentrum wordt in fases uitgevoerd, zodat de consument de winkels kan blijven bereiken. Naar verwachting opent in november 2017 de Action haar deuren en begin 2018 wordt het gehele nieuwe winkelcentrum opgeleverd. Een strakke, maar haalbare planning. Hoorne Vastgoed zorgt tijdens de verbouwing voor een goede bereikbaarheid. Gedurende de verbouwing staan er diverse activiteiten op het programma, waarmee de consument tijdens de verbouwing verrast wordt.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk