Nieuws / Nieuwe Vomar in Wormer stralend in de zon

Nieuwe Vomar in Wormer stralend in de zon

13/12/2013
thumbnail

Enige weken geleden is de Vomar Voordeelmarkt in Wormer opgeleverd en geopend voor de consument. Na tijden van slecht weer stond afgelopen dinsdag het nieuwe complex in de stralende zon. Met grote tevredenheid kijkt Hoorne Vastgoed terug naar de snelheid van het bouwproces en de uiteindelijke uitstraling die het heeft gekregen. Samen met Big Bazar wordt het centrum van Wormer kwalitatief naar een hoger niveau gebracht. Enige weken geleden is de Vomar Voordeelmarkt in Wormer opgeleverd en geopend voor de consument. Na tijden van slecht weer stond afgelopen dinsdag het nieuwe complex in de stralende zon. Met grote tevredenheid kijkt Hoorne Vastgoed terug naar de snelheid van het bouwproces en de uiteindelijke uitstraling die het heeft gekregen. Samen met Big Bazar wordt het centrum van Wormer kwalitatief naar een hoger niveau gebracht.

Na de sucesvolle realisatie van een nieuwe Vomar Voordeelmarkt zal ook winkelcentrum Plaszoom aangepakt worden. Hoorne Vastgoed kijkt erg uit naar de start van dit proces om het centrum in totaliteit een eenduidige en aantrekkelijke uitstraling te geven.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk