Nieuws / Odin en Spirit huren op Cruquiuskade

Odin en Spirit huren op Cruquiuskade

16/12/2016
thumbnail

Aan de Cruquiuskade in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt realiseerde Hoorne Vastgoed in samenwerking met De Nijs Projectontwikkeling twee klassiek ogende appartementengebouwen. Op de begane grond van een van deze gebouwen opende recent een 550 vierkante meter grote biologische supermarkt van Coöperatie Odin.

De winkelketen van Odin ging tot voor kort als Estafette door het leven en heet na een ingrijpende ombouwoperatie voortaan Odin. De winkel aan de Cruquiuskade is de eerste van in totaal 19 filialen onder deze naam. Aan de Cruquiuskade in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt realiseerde Hoorne Vastgoed in samenwerking met De Nijs Projectontwikkeling twee klassiek ogende appartementengebouwen. Op de begane grond van een van deze gebouwen opende recent een 550 vierkante meter grote biologische supermarkt van Coöperatie Odin.

De winkelketen van Odin ging tot voor kort als Estafette door het leven en heet na een ingrijpende ombouwoperatie voortaan Odin. De winkel aan de Cruquiuskade is de eerste van in totaal 19 filialen onder deze naam.

Eerder streek een ander duurzaam bedrijf neer in de nieuwbouw aan de Cruquiuskade. Het (bio)restaurant Spirit opende er onlangs de deuren en huurt 500 vierkante meter. Voor een nog resterende ruimte van 150 vierkante meter zijn diverse (groene) gegadigden in de markt.

De komst van nieuwe bedrijven, gevoegd bij de aanwezigheid van een Vomar Voordeelmarkt, sluit goed aan op de succesvolle transformatie van de nabij gelegen Czaar Peterstraat. Die werd in 2015 gekozen tot leukste winkelstraat van Nederland.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk