Nieuws / Officiële start bouw De Lindeboom Mijdrecht

Officiële start bouw De Lindeboom Mijdrecht

17/10/2016
thumbnail

Afgelopen vrijdag heeft de officiële start bouw van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht plaatsgevonden. De herontwikkeling van de oorspronkelijke biscuitfabriek in Mijdrecht is officieel gestart door één van winkeliers die met een druk op de knop het bouwdoek onthulde. Voordat het doek onthuld werd zijn er speeches gegeven door wethouder Goldhoorn, Ralf Dressel (Bebouw) en Jan Heeremans (Hoorne Vastgoed). Afgelopen vrijdag heeft de officiële start bouw van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht plaatsgevonden. De herontwikkeling van de oorspronkelijke biscuitfabriek in Mijdrecht is officieel gestart door één van winkeliers die met een druk op de knop het bouwdoek onthulde. Voordat het doek onthuld werd zijn er speeches gegeven door wethouder Goldhoorn, Ralf Dressel (Bebouw) en Jan Heeremans (Hoorne Vastgoed).

De revitalisatie zal bestaan uit verschillende fases; het winkelcentrum wordt voorzien van nieuwe gevels en passage, Supermarkt Boni wordt uitgebreid en Action zal als tweede trekker worden toegevoegd aan het winkelprogramma. De heropening van een toekomstbestendige Lindeboom staat gepland in het eerste kwartaal van 2018.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk