Nieuws / Omgevingsvergunning Euterpeplein verleend

Omgevingsvergunning Euterpeplein verleend

16/05/2017
thumbnail

Nadat in januari van dit jaar het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, is op vrijdag 12 mei de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de supermarkt aan het Euterpeplein in Amersfoort. Naar verwachting wordt er in oktober 2017 gestart met bouwen zodat de winkel voor de zomer van 2018 geopend kan worden. Nadat in januari van dit jaar het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden, is op vrijdag 12 mei de omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de supermarkt aan het Euterpeplein in Amersfoort. Naar verwachting wordt er in oktober 2017 gestart met bouwen zodat de winkel voor de zomer van 2018 geopend kan worden.

De nieuwe supermarkt staat als los gebouw naast de pizzeria en heeft de entree aan het Euterpeplein. De supermarkt krijgt een winkelvloeroppervlakte van ongeveer 930 m². Tussen de pizzeria en de nieuwe supermarkt is een voetpad als verbinding tussen het Euterpeplein en het parkeerterrein aan de Flierbeek. Het parkeerterrein aan de Flierbeek wordt opnieuw ingericht waardoor daar ruimte is voor 45 auto’s om te parkeren. Ook worden acht extra parkeerplaatsen aangelegd op het Euterpeplein op de plek van de voormalige bushaltes.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk