Nieuws / Omgevingsvergunning Remise Haarlem onherroepelijk

Omgevingsvergunning Remise Haarlem onherroepelijk

16/02/2016
thumbnail

Met de inachtneming van 6 weken bezwaartermijn is de verstrekte omgevingsvergunning d.d. 30 december 2015 voor de 146 eengezinswoningen onherroepelijk geworden. Dit betekent dat Remise Haarlem gebouwd gaat worden! Momenteel zijn de voorbereidende werkzaamheden in volle gang en vanaf april 2016 start het bouwrijp maken van het terrein. Met de inachtneming van 6 weken bezwaartermijn is de verstrekte omgevingsvergunning d.d. 30 december 2015 voor de 146 eengezinswoningen onherroepelijk geworden. Dit betekent dat Remise Haarlem gebouwd gaat worden! Momenteel zijn de voorbereidende werkzaamheden in volle gang en vanaf april 2016 start het bouwrijp maken van het terrein.

Afgelopen maanden zijn de makelaars druk geweest met het opmaken van de koop-aannemingsovereenkomsten. Dit heeft geresulteerd in een verkooppercentage van ruim 80%! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar voor verkoop. Bekijk voor beschikbaarheid de website www.remisehaarlem.nl.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk