Nieuws / Ontwerpbestemmingsplan Mereveldplein ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan Mereveldplein ter inzage

29/01/2014

Vanaf 17 januari ligt het ontwerpbestemmingsplan voor het Mereveldplein ter inzage. Gedurende zes weken is de mogelijkheid er het bestemmingsplan in te zien. De gemeente heeft een ontwerpbestemmingsplan gemaakt om de aanpassingen van de revitalisatie mogelijk te maken. Het winkelcentrum zal ruimte bieden aan een tweede supermarkt, Vomar Voordeelmarkt. Het Mereveldplein en het openbaar gebied wordt in samenwerking met de gemeente uitgevoerd. Vanaf 17 januari ligt het ontwerpbestemmingsplan voor het Mereveldplein ter inzage. Gedurende zes weken is de mogelijkheid er het bestemmingsplan in te zien. De gemeente heeft een ontwerpbestemmingsplan gemaakt om de aanpassingen van de revitalisatie mogelijk te maken. Het winkelcentrum zal ruimte bieden aan een tweede supermarkt, Vomar Voordeelmarkt. Het Mereveldplein en het openbaar gebied wordt in samenwerking met de gemeente uitgevoerd.

Op dit moment lopen de voorbereidingen volgens planning. Indien er geen bezwaar gemaakt wordt op het ontwerpbestemmingsplan, start de bouw na de bouwvak.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk