Nieuws / Opening eerste deel nieuwe winkels in winkelcentrum De Lindeboom

Opening eerste deel nieuwe winkels in winkelcentrum De Lindeboom

08/06/2017
thumbnail

In oktober 2016 is gestart met de uitbreiding en vernieuwing van winkelcentrum de Lindeboom. Eind mei 2017 zijn de eerste winkels van de verbouwing geopend. Voor eigenaar Hoorne Vastgoed een mooi moment om dit nieuws wereldkundig te maken. In oktober 2016 is gestart met de uitbreiding en vernieuwing van winkelcentrum de Lindeboom. Eind mei 2017 zijn de eerste winkels van de verbouwing geopend. Voor eigenaar Hoorne Vastgoed een mooi moment om dit nieuws wereldkundig te maken.

Op woensdag 7 juni jl. waren de genodigden bij elkaar gekomen om een kleine proost uit te brengen op de afronding van de eerste belangrijke fase in deze verbouwing. De eerste winkeliers hebben dan hun nieuwe winkel geopend: De Croissanterie, D-Reizen, Intertoys, Boek- en kantoorhandel Mondria en Optie 1. Deze winkeliers kunnen ondernemen vanuit een prachtige nieuwe winkel.
De bouwwerkzaamheden zijn in handen van lokale aannemer Bébouw Midreth. De werkzaamheden lopen voorspoedig. In de eerste helft van 2018 zal het hele centrum gereed zijn.
Er komen onder meer nieuwe gevels en tevens wordt een passage gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin worden vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die op de locatie stond gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk