Nieuws / Oplevering Tuytpark 1 – De Draai, Heerhugowaard

Oplevering Tuytpark 1 – De Draai, Heerhugowaard

21/01/2020
thumbnail

Eind 2019 is de eerste fase van de bouw van 24 van de 179 grondgebonden woningen in de nieuwe wijk De Draai opgeleverd. Het project onder de naam TuytPark 1 wordt ontwikkeld door Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling.

Tuytpark 1 is opgeleverd

Eind 2019 is de eerste fase van de bouw van 24 van de 179 grondgebonden woningen in de nieuwe wijk De Draai opgeleverd. Het project onder de naam TuytPark 1 wordt ontwikkeld door Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. Behalve de 180 woningen ontwikkelt Hoorne Vastgoed ook een centrumplan met 2500 m² winkelruimte met onder meer een Vomar Voordeelmarkt en daarboven 31 appartementen. De eerste bouwfase telt 24 woningen met de karakteristieke tuitgevel. De volgende fase met 31 grondgebonden woningen onder de naam Tuytpark 2 zal naar verwachting in april van start gegaan. De start bouw van de Vomar Voordeelmarkt en additionele winkelruimte met circa 100 parkeerplaatsen is gepland voor medio 2020 en de oplevering eind 2021.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk