Nieuws / Overeenkomsten Vomar Voordeelmarkt Bunschoten-Spakenburg getekend

Overeenkomsten Vomar Voordeelmarkt Bunschoten-Spakenburg getekend

02/11/2021
thumbnail

Huizen, 2 november 2021

Slokker en Hoorne Vastgoed tekenen overeenkomsten Vomar Voordeelmarkt Bunschoten-Spakenburg

Na de selectie begin dit jaar van de combinatie Hoorne Vastgoed en Vomar, zijn op 28 oktober de overeenkomsten getekend. De nieuwe Vomar zal op de kop van het vierde eiland van Rengerswetering, in het zogenaamde ‘Entreegebouw’, een plek gaan krijgen en is een welkome aanvulling op het supermarktaanbod in Bunschoten-Spakenburg.

Rengerspark

Het Entreegebouw markeert de toegang naar het inmiddels omgedoopte eiland ‘Rengerspark’. In Rengerspark komen diverse voorzieningen die ten dienst staan van de nieuwe wijk, zoals een park, een school en uiteraard ook de supermarkt. De verkoop van de woningen is inmiddels ook gestart.

Entreegebouw
SUM Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het markante Entreegebouw, dat door de speelse kapvormen aansluiting zoekt bij de omgeving. Het gebouw is alzijdig ontworpen en vormt zo een fraai accent als entree van Rengerspark. Naast de Vomar en een horecagelegenheid op de begane grond, maken 54 (sociale) huurappartementen van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken deel uit van het Entreegebouw. Hiervoor werden op 29 oktober de koop- en aannemingsovereenkomsten getekend.

Vomar
De komst van Vomar betekent meer keuze voor de bewoners van Bunschoten-Spakenburg in het supermarktaanbod. Het aanbod van Vomar kenmerkt zich door kwaliteit te combineren met lage prijzen en zal naar verwachting goed aansluiten bij de vraag van de bewoners van Bunschoten-Spakenburg.

Ondertekening
Met de ondertekening van de koopovereenkomst tussen Slokker Vastgoed en Hoorne Vastgoed, alsmede de aannemingsovereenkomst tussen Slokker Bouwgroep en Hoorne Vastgoed, kan gestart worden met de realisatie. De verwachting is dat deze start in het eerste kwartaal van 2022 zal plaatsvinden.

Meer lezen over project Rengerspark? Kijk op: www.rengerspark.nl.

===========================================================================

 Noot voor de redactie, niet voor publicatie

 Heeft u naar aanleiding van dit persbericht vragen? Neem dan contact op met Heleen Bloemena, per e-mail: h.bloemena@slokkervastgoed.com of telefonisch via 035 528 44 60.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk