Nieuws / Philadelphia ondertekent intentieovereenkomst voor Galgeriet

Philadelphia ondertekent intentieovereenkomst voor Galgeriet

14/07/2020
thumbnail

De gemeente Waterland, Hoorne Vastgoed, BPD Ontwikkeling en Philadelphia hebben een intentieovereenkomst getekend voor het project Galgeriet in Monnickendam.

Philadelphia ondertekent intentieovereenkomst voor Galgeriet De gemeente Waterland, Hoorne Vastgoed, BPD Ontwikkeling en Philadelphia hebben een intentieovereenkomst getekend voor het project Galgeriet in Monnickendam. Daarmee is een eerste stap gezet in het toevoegen van huisvesting voor Philadelphia op het Galgeriet. Het voornemen is om een circa 24-tal wooneenheden te realiseren ten behoeve van de huisvesting, zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Het voormalige bedrijventerrein Galgeriet wordt tot een aantrekkelijk woon-, werk- en winkelgebied herontwikkeld voor Waterlanders, bedrijven en recreanten/toeristen. Het project bestaat uit onder meer een supermarkt, commerciële voorzieningen, huur- en koopwoningen en bijbehorende faciliteiten. De verwachting is dat eind 2020 gestart kan worden met de eerste werkzaamheden in het gebied.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk