Nieuws / Project 1018 komt uit de grond!

Project 1018 komt uit de grond!

23/04/2015
thumbnail

De bouwvoortgang in Amsterdam aan de Cruquiuskade loopt voorspoedig. Van Blok I worden de kanaalplaatvloeren van de begane grond (winkelruimtes) gelegd. Tevens wordt boven de parkeergarage de wapening van de begane grondvloer aangebracht. De bouwvoortgang in Amsterdam aan de Cruquiuskade loopt voorspoedig. Van Blok I worden de kanaalplaatvloeren van de begane grond (winkelruimtes) gelegd. Tevens wordt boven de parkeergarage de wapening van de begane grondvloer aangebracht.

Van Blok II is de begane grondvloer van de woningen (studio’s) gestort. Ook zijn de eerste gevelelementen van het eerste binnenhof geplaatst en staan de volgende al klaar om ingehesen te worden. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar voor verkoop. aanstaande zaterdag staat er een verkoop evenement gepland voor de verkoop van de laatste woningen op. Dit evenement zal vanaf 11:00 uur plaatsvinden op de bouwlocatie.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk