Nieuws / Ranzijn tuin & dier Nieuw-Vennep succesvol geopend!

Ranzijn tuin & dier Nieuw-Vennep succesvol geopend!

24/03/2016
thumbnail

Na een grootschalige verbouwing heeft Ranzijn tuin & dier afgelopen woensdag haar nieuwe vestiging geopend in Nieuw-Vennep. De winkel in Nieuw-Vennep met een oppervlakte van 8.730 m2 en een buitentuin van 2.300 m2 is daarmee de één na grootste winkel van Ranzijn. De opening is zeer succesvol verlopen met een vol parkeerterrein en enthousiaste klanten. In een maand tijd zijn er twee vestigingen van Ranzijn tuin & dier geopend. Naast Nieuw-Vennep is in Delft ook een nieuwe vestiging geopend.

U kunt de nieuwe vestiging bezoeken op de IJweg 1336 te Nieuw-Vennep. Voor openingstijden kunt u de website van Ranzijn tuin & dier bezoeken. Na een grootschalige verbouwing heeft Ranzijn tuin & dier afgelopen woensdag haar nieuwe vestiging geopend in Nieuw-Vennep. De winkel in Nieuw-Vennep met een oppervlakte van 8.730 m2 en een buitentuin van 2.300 m2 is daarmee de één na grootste winkel van Ranzijn. De opening is zeer succesvol verlopen met een vol parkeerterrein en enthousiaste klanten. In een maand tijd zijn er twee vestigingen van Ranzijn tuin & dier geopend. Naast Nieuw-Vennep is in Delft ook een nieuwe vestiging geopend.

U kunt de nieuwe vestiging bezoeken op de IJweg 1336 te Nieuw-Vennep. Voor openingstijden kunt u de website van Ranzijn tuin & dier bezoeken.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk