Nieuws / Ranzijn tuin & dier opent vestiging in Amersfoort

Ranzijn tuin & dier opent vestiging in Amersfoort

13/03/2014
thumbnail

Dinsdag 11 maart heeft Ranzijn tuin & dier haar 9e vestiging geopend in Amersfoort. De heer Kleinbussink, directeur Ranzijn tuin & dier, en de heer Heeremans, directeur Hoorne Vastgoed, richtten woorden tot de partijen die de vestiging binnen een jaar hebben gerealiseerd. De realisatie was een race tegen de klok die uiteindelijk is gewonnen en heeft geresulteerd in een prachtig tuincentrum. Ranzijn tuin & dier in Amersfoort is geopend voor de officiële start van het voorjaar. Dinsdag 11 maart heeft Ranzijn tuin & dier haar 9e vestiging geopend in Amersfoort. De heer Kleinbussink, directeur Ranzijn tuin & dier, en de heer Heeremans, directeur Hoorne Vastgoed, richtten woorden tot de partijen die de vestiging binnen een jaar hebben gerealiseerd. De realisatie was een race tegen de klok die uiteindelijk is gewonnen en heeft geresulteerd in een prachtig tuincentrum. Ranzijn tuin & dier in Amersfoort is geopend voor de officiële start van het voorjaar.

Het tuincentrum kenmerkt zich door grote ruimtes en hoge plafonds wat het geheel erg ruimtelijk en overzichtelijk doet overkomen. De vestiging heeft een oppervlak van 7440 m2. Naast de entree van Ranzijn tuin & dier is er een tapis roulant gerealiseerd om een vestiging van Epplejeck te bezoeken op de verdieping.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk