Nieuws / Ranzijn tuin & dier succesvol geopend!

Ranzijn tuin & dier succesvol geopend!

26/03/2015
thumbnail

Afgelopen woensdag heeft Ranzijn tuin & dier haar nieuwe vestiging geopend in Velserbroek. De eerste dag is zeer succesvol verlopen. De parkeerplaats stond vol en de winkel was afgeladen met klanten. Ook de Dieren Arts Praktijk is goed bezocht. In een maand tijd zijn er twee vestigingen van Ranzijn tuin & dier geopend. Naast Velserbroek is in De Bilt ook een nieuwe vestiging geopend. Afgelopen woensdag heeft Ranzijn tuin & dier haar nieuwe vestiging geopend in Velserbroek. De eerste dag is zeer succesvol verlopen. De parkeerplaats stond vol en de winkel was afgeladen met klanten. Ook de Dieren Arts Praktijk is goed bezocht. In een maand tijd zijn er twee vestigingen van Ranzijn tuin & dier geopend. Naast Velserbroek is in De Bilt ook een nieuwe vestiging geopend.

U kunt de nieuwe vestiging bezoeken op de Rijksweg 289 te Velserbroek. Voor openingstijden kunt u via deze link de website van Ranzijn bezoeken.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk