Nieuws / Renovatie winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen

Renovatie winkelcentrum Middenhoven in Amstelveen

11/02/2019
thumbnail

In Amstelveen is door Hoorne Vastgoed de renovatie van winkelcentrum Middenhoven voltooid. De entrees en de passage zijn vernieuwd, de Albert Heijn is vergroot en er is een Action van 1.000 m² toegevoegd. De buitenschil van het uit de jaren 90 stammende winkelcentrum kreeg nieuw metselwerk. De laatste fase van de grootschalige renovatie voorziet in de ombouw van kantoorruimte boven de winkels tot 16 huurappartementen en het afronden van de hoofdentree van het winkelcentrum.  

In Amstelveen is door Hoorne Vastgoed de renovatie van winkelcentrum Middenhoven voltooid. De entrees en de passage zijn vernieuwd, de Albert Heijn is vergroot en er is een Action van 1.000 m² toegevoegd. De buitenschil van het uit de jaren 90 stammende winkelcentrum kreeg nieuw metselwerk. De laatste fase van de grootschalige renovatie voorziet in de ombouw van kantoorruimte boven de winkels tot 16 huurappartementen en het afronden van de hoofdentree van het winkelcentrum.   Winkelcentrum Middenhoven vervult van oudsher een belangrijke rol voor de omliggende wijken. Behalve de Action zijn er ook een Kruidvat, Primera en diverse andere winkels gevestigd. Doordat de renovatie in fases werd uitgevoerd, bleef het 3.500 m² grote winkelcentrum tijdens de werkzaamheden gewoon geopend voor het publiek. Dankzij de vernieuwing is winkelcentrum Middenhoven weer volledig toekomstbestendig en qua ‘look & feel’ passend bij deze tijd.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk