Nieuws / Revitalisatie Mereveldplein officieel gestart!

Revitalisatie Mereveldplein officieel gestart!

26/01/2015
thumbnail

Met een gezamenlijke druk op de knop werd symbolisch de eerste paal geslagen voor het nieuwe winkelcentrum Mereveldplein. De sloop van het oude winkelgebied is al begonnen en in augustus moet alles klaar zijn, ook de nieuwe toevoeging aan het winkelaanbod Vomar Voordeelmarkt. Met een gezamenlijke druk op de knop werd symbolisch de eerste paal geslagen voor het nieuwe winkelcentrum Mereveldplein. De sloop van het oude winkelgebied is al begonnen en in augustus moet alles klaar zijn, ook de nieuwe toevoeging aan het winkelaanbod Vomar Voordeelmarkt.

Wethouder Kees Geldof en directeur Jan Heeremans van Hoorne Vastgoed spraken waarderende woorden onder andere over de snelheid en de samenwerking met de bewoners en winkeliers. Ook voorzitter Bas van Straaten van de winkeliersvereniging ziet de toekomst voor het belangrijke gebied in De Meern positief in na de stroeve start. ‘Zien is geloven, maar nu is het eindelijk zover, de renovatie en de uitbreiding van het Mereveldplein. Het wordt een modern, maar ook sfeervol plein met veel faciliteiten, zoals groen, bankjes, goede verlichting en veel parkeerplaatsen en niet te vergeten ondernemers, die weer fris, vrolijk en positief voor hun klanten klaar zullen staan in de toekomst’, aldus voorzitter Van Straaten.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk