Nieuws / Schildershof gaat gebouwd worden!

Schildershof gaat gebouwd worden!

10/07/2014
thumbnail

Met trots kunnen wij melden u dat er besloten is de bouw van Schildershof te gaan starten. Er van uitgaande dat dan alle benodigde vergunningen onherroepelijk zijn. Prognose is om in september te starten met de sloopwerkzaamheden in Maarssen-dorp, gevolgd door de bouw. Dit betekent dat rond kerst 2015 de woningen opgeleverd zullen worden. Met trots kunnen wij melden u dat er besloten is de bouw van Schildershof te gaan starten. Er van uitgaande dat dan alle benodigde vergunningen onherroepelijk zijn. Prognose is om in september te starten met de sloopwerkzaamheden in Maarssen-dorp, gevolgd door de bouw. Dit betekent dat rond kerst 2015 de woningen opgeleverd zullen worden.

De verkoop loopt voorspoedig. Ruim 50% van de appartementen is verkocht. Op de site www.schildershof.nl treft u het actuele overzicht van beschikbare appartementen aan.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk