Nieuws / Schildershof komt uit de steigers

Schildershof komt uit de steigers

17/02/2016
thumbnail

Vanaf vorige week is er gestart met het demonteren van de steigers rondom Schildershof in Maarssen-dorp. Dit levert mede door de goede weersomstandigheden mooie beelden op. Vanaf vorige week is er gestart met het demonteren van de steigers rondom Schildershof in Maarssen-dorp. Dit levert mede door de goede weersomstandigheden mooie beelden op.

De ruwbouw van Schildershof is bijna gereed en momenteel is Wessels Zeist druk bezig met de afbouw van de woningen en commerciële ruimte. Op de begane grond wordt er een Vomar Voordeelmarkt gerealiseerd.

In het tweede kwartaal van 2016 worden de woningen opgeleverd aan de kopers en gaat de Vomar Voordeelmarkt open. Momenteel staan er nog twee woningen te koop. Meer informatie over de woningen is te vinden op http://www.schildershof.nl/nl/aanbod.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk