Nieuws / Schildershof op 22 november in de verkoop

Schildershof op 22 november in de verkoop

14/11/2013
thumbnail

De 24 appartementen en 4 grondgebonden woningen gaan op vrijdag 22 november 2013 vanaf 19:00 uur in de Nonnerie in de  verkoop. In oktober hebben meer dan 50 geïnteresseerden al een preview avond bezocht en was de tendens over het plan zeer positief. De 24 appartementen en 4 grondgebonden woningen gaan op vrijdag 22 november 2013 vanaf 19:00 uur in de Nonnerie in de  verkoop. In oktober hebben meer dan 50 geïnteresseerden al een preview avond bezocht en was de tendens over het plan zeer positief.

Het complex heeft verschillende eigenschappen en aangezichten. Trapgevels, buitenruimtes en een ligging midden in het centrum van Maarssen-dorp maakt deze ontwikkeling de tot een ideale leefomgeving. Architectenbureau Mulleners & Mulleners uit Amsterdam heeft hebben een perfecte uitstraling weten te creëren wat binnen het dorp past. In samenwerking met ontwikkelaar Hoorne Vastgoed is gekozen om consumentgericht te ontwikkelen. Aan de hand van een enquête is de woonwens van de consument in kaart gebracht en daar zo goed als mogelijk invulling aan te geven in de planontwikkeling. Ook de indeling van de woning met betrekking tot de plattegronden is vrij in te richten. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een grotere badkamer, een extra toilet in de badkamer of het vergroten van de woonkamer. Iedere woning is op deze manier te personaliseren naar eigen wens.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk