Nieuws / Start bouw evenement Tuytpark 2

Start bouw evenement Tuytpark 2

09/07/2020
thumbnail

Eind maart is gestart met de bouw werkzaamheden voor de tweede fase van Tuytpark in de nieuwe woonwijk De Draai, Heerhugowaard. Door de Corona was het toen niet mogelijk om dit met z’n allen te vieren. Nu de regels weer iets versoepelt zijn hebben wij dit feestelijke moment met de nieuwe bewoners alsnog kunnen vieren.

Eind maart is gestart met de bouw werkzaamheden voor de tweede fase van Tuytpark in de nieuwe woonwijk De Draai, Heerhugowaard. Door de Corona was het toen niet mogelijk om dit met z’n allen te vieren. Nu de regels weer iets versoepeld zijn hebben wij dit feestelijke moment met de nieuwe bewoners alsnog kunnen vieren. Ondanks de stromende regen hebben de nieuwe bewoners (verdeeld in 3 groepen) geproost op hun nieuwe huis en was het een zonnige middag! Tuytpark 2 betreft in totaal 31 grondgebonden woningen. In samenwerking met: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. & Van Braam-Minnesma B.V.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk