Nieuws / Start bouw Remise Haarlem

Start bouw Remise Haarlem

20/09/2016
thumbnail

Maandag 19 september heeft de officiële bouwstart plaatsgevonden van woningbouwproject de Remise aan de Leidsevaart in Haarlem. Op het voormalige Connexxion-terrein worden 146 eengezinswoningen ontwikkeld. Die zijn allemaal verkocht. Dat geldt ook voor 28 door Pré Wonen ontwikkelde appartementen.

De bouw door Dura Vermeer vindt in fases plaats en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 gereed zijn. Een belangrijk onderdeel van het project vormt de eerder afgeronde vernieuwing van de circa 3500 vierkante meter grote Vomar Voordeelmarkt met 125 parkeerplaatsen op het dak en 127 in de Stephensonstraat. Maandag 19 september heeft de officiële bouwstart plaatsgevonden van woningbouwproject de Remise aan de Leidsevaart in Haarlem. Op het voormalige Connexxion-terrein worden 146 eengezinswoningen ontwikkeld. Die zijn allemaal verkocht. Dat geldt ook voor 28 door Pré Wonen ontwikkelde appartementen.

De bouw door Dura Vermeer vindt in fases plaats en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 gereed zijn. Een belangrijk onderdeel van het project vormt de eerder afgeronde vernieuwing van de circa 3500 vierkante meter grote Vomar Voordeelmarkt met 125 parkeerplaatsen op het dak en 127 in de Stephensonstraat.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk