Nieuws / Start verkoop De Eik in Beverwijk

Start verkoop De Eik in Beverwijk

02/10/2016
thumbnail

Afgelopen zaterdag begon de verkoop van de 30 appartementen van project De Eik in Beverwijk in het Kennemer Theater. In de weken voorafgaand kon men zich hiervoor aanmelden dus de verwachtingen voor de opkomst waren hoog gespannen. De eerste geïnteresseerden stonden al om kwart voor elf voor de deur, waarmee direct de toon werd gezet. In de uren daarna hebben ruim 200 mensen zich laten informeren over de woningen en de verkoopbrochure opgehaald. Afgelopen zaterdag begon de verkoop van de 30 appartementen van project De Eik in Beverwijk in het Kennemer Theater. In de weken voorafgaand kon men zich hiervoor aanmelden dus de verwachtingen voor de opkomst waren hoog gespannen. De eerste geïnteresseerden stonden al om kwart voor elf voor de deur, waarmee direct de toon werd gezet. In de uren daarna hebben ruim 200 mensen zich laten informeren over de woningen en de verkoopbrochure opgehaald.

Gedurende de bijeenkomst gaf Rik Bakker, architect van het appartementencomplex en sinds 2003 verantwoordelijk voor het stedenbouwkundige plan van de buurt, tekst en uitleg over de ontwikkeling van de buurt. Een mooie presentatie over het verleden, heden en de toekomst van de buurt.

Meer informatie is te vinden op de website van De Eik.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk