Nieuws / Start verkoop fase 2 De Oevers, Roelofarendsveen

Start verkoop fase 2 De Oevers, Roelofarendsveen

13/03/2014
thumbnail

Op zaterdag 15 maart gaat fase 2 van het project De Oevers in Roelofarendsveen in verkoop. Deze tweede fase  voorziet in de verkoop van 18 vrije sector koopappartementen en 32 eengezinswoningen. Het ontwerp voor de appartementen is, net als eerder bij de eengezinswoningen, mede tot stand gekomen door de input van de potentiële bewoners. Het appartementengebouw bestaat uit vier bouwlagen, met 2 penthouses op de bovenste laag. Naast de appartementen zullen er 3 typen eengezinswoningen in de verkoop gaan. Op zaterdag 15 maart gaat fase 2 van het project De Oevers in Roelofarendsveen in verkoop. Deze tweede fase  voorziet in de verkoop van 18 vrije sector koopappartementen en 32 eengezinswoningen. Het ontwerp voor de appartementen is, net als eerder bij de eengezinswoningen, mede tot stand gekomen door de input van de potentiële bewoners. Het appartementengebouw bestaat uit vier bouwlagen, met 2 penthouses op de bovenste laag. Naast de appartementen zullen er 3 typen eengezinswoningen in de verkoop gaan.

Na een succesvolle verkoop van fase 1 zal de bouw van deze fase begin april starten. Voor meer informatie kunt u op de website van De Oevers kijken.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk