Nieuws / Start verkoop TuytPark2 in Heerhugowaard succes

Start verkoop TuytPark2 in Heerhugowaard succes

04/10/2019
thumbnail

In Heerhugowaard is 3 oktober 2019 de verkoop gestart van 31 woningen in Tuytpark2 dat behoort tot de nieuwe wijk De Draai. De belangstelling voor deze woningen is, zo bleek tijdens de druk bezochte verkoopstart, groot. Het betreft een project van Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. De bouw start naar verwachting in maart 2020.

In Heerhugowaard is 3 oktober 2019 de verkoop gestart van 31 woningen in Tuytpark2 dat behoort tot de nieuwe wijk De Draai. De belangstelling voor deze woningen is, zo bleek tijdens de druk bezochte verkoopstart, groot. Het betreft een project van Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. De bouw start naar verwachting in maart 2020. Eerder werd begonnen met de bouw van Tuytpark1 dat eind 2019 gereed zal zijn. Tuytpark2 ligt in het zuidelijk deel van De Draai en bestaat uit 5 levensloop bestendige woningen, 2 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap-woningen en 18 rijwoningen. In totaal nemen Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling de ontwikkeling van 180 grondgebonden woningen in de vrije sector voor hun rekening. Het project wordt gefaseerd uitgevoerd. Naar verwachting worden er jaarlijks 30 tot 40 woningen gerealiseerd. Behalve de woningen komt er ook een centrumplan met 2500 m² winkelruimte, met onder meer een Vomar Voordeelmarkt. Boven deze supermarkt komen 30 appartementen. De Draai wordt in het noordoosten van Heerhugowaard ontwikkeld en groeit uit tot een wijk met in totaal 2700 woningen. Daarvan zijn er inmiddels vele honderden gerealiseerd. Het gebied krijgt een groene en dorpse uitstraling.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk