Nieuws / Start verkoop tweede appartementencomplex De Oevers

Start verkoop tweede appartementencomplex De Oevers

30/01/2015
thumbnail

Na de snelle en succesvolle verkoop van De Brigantijn, het zusje van De Barkentijn, zijn we verheugd de verkoop aan te kunnen kondigen van meer prachtige appartementen en penthouses. Morgen starten we met de verkoop van De Barkentijn. Na de snelle en succesvolle verkoop van De Brigantijn, het zusje van De Barkentijn, zijn we verheugd de verkoop aan te kunnen kondigen van meer prachtige appartementen en penthouses. Morgen starten we met de verkoop van De Barkentijn.

De Barkentijn is prachtig gelegen aan het water in Roelofarendsveen. Alle appartementen zijn georiënteerd op het zuiden en beschikken over een riante buitenruimte. Het is een kleinschalig complex met 4 woonlagen waarin 16 appartementen van verschillende groottes zijn te vinden. Er komen ook 2 penthouses, van ca.150 m² en ca.160 m², met een ruim dakterras van respectievelijk 100 m² en 132 m². Voor de echte watersportliefhebbers is er de mogelijkheid om voor het gebouw een ligplaats te kopen!

Sinds vanmorgen is alle informatie over de appartementen en penthouses al te vinden op de website van De Oevers. Het is onder andere mogelijk de brochure te downloaden. Consumenten kunnen zich hiermee thuis oriënteren en bepalen naar welk bouwnummer de voorkeur gaat. Morgen is de brochure ook op te halen bij Heembouw in Roelofarendsveen.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk