Nieuws / Supermarktketen Vomar Voordeelmarkt opent 70e filiaal

Supermarktketen Vomar Voordeelmarkt opent 70e filiaal

10/07/2020
thumbnail

Aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden is onlangs het 70e filiaal van Vomar Voordeelmarkt geopend. De 1.600 m² grote winkel wordt toegevoegd aan de beleggingsportefeuille van Hoorne Vastgoed. 

Feestelijke opening in IJmuiden van 70e filiaal Vomar Voordeelmarkt

Uitgeest, 10 juli 2020 – Aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden is woensdag 1 juli het 70e filiaal van Vomar Voordeelmarkt geopend. De 1600 m² grote winkel wordt toegevoegd aan de beleggingsportefeuille van Hoorne Vastgoed. De opening werd verricht door president-commissaris Cees Zwanenburg van Vomar Voordeelmarkt, samen met zijn kleinzoon Adam. De realisatie van de Vomar Voordeelmarkt maakt onderdeel uit van project De Duinen van HBB Groep en Hoorne Vastgoed. Op de plek waar in het verleden het kantoor van Scheveningen Radio stond (geopend in 1971, gesloopt in 2008) verrezen 57 appartementen. Daarvan neemt Velison Wonen er ten behoeve van sociale verhuur 48 af. De overige 9 zijn via HBB Groep in verkoop gegaan. Het complex is gebouwd door HBB Groep en ontworpen door Oever Zaaijer architecten. De Vomar Voordeelmarkt op de begane grond kan beschikken over 36 gratis parkeerplaatsen op het dak en ook nog eens 36 parkeerplaatsen náást de winkel. Vrachtwagens die de Vomar Voordeelmarkt bevoorraden maken gebruik maken van een inpandige expeditie. De gevel van de winkel heeft een licht, open en transparant karakter.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk