Nieuws / Uitbreiding winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp van start gegaan

Uitbreiding winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp van start gegaan

18/02/2021
thumbnail

Op maandag 4 januari 2021 is de bouwkundige uitbreiding van het Winkelhart in Nieuwe Niedorp van start gegaan. Hoorne Vastgoed heeft Regiobouw Haarlemmermeer opdracht gegeven om hier drie nieuwe winkelruimtes te bouwen. Ook worden de luifels vervangen. 

De nieuwe winkelruimtes komen naast het winkelcentrum Winkehart aan de zijde van Borst Mode en (voormalig) makelaar van Keulen. Hoorne Vastgoed creëert hiermee een nieuw gezicht voor het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp.

Ontwerp kopunits

De kopunits zijn ontworpen door SUM architecten. De winkelruimtes zijn ontworpen met oog voor de omgeving en om het winkelcentrum een extra gezicht te geven. De moderne uitstraling past goed bij de revitalisatie van het winkelcentrum. De duurzame winkelruimtes hebben samen een totale oppervlakte van circa 460m2.

Planning 

Naar verwachting worden de nieuwe winkelruimtes in het tweede/derde kwartaal van 2021 opgeleverd. De nieuwe winkelruimtes zijn reeds verhuurd.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk