Nieuws / Verkoop 1e appartementen in het complex Katharina is een feit

Verkoop 1e appartementen in het complex Katharina is een feit

13/03/2014
thumbnail

10 mrt jongstleden is de verkoop- en realisatieovereenkomst getekend met Eigen Haard voor 20 sociale huurappartementen met 50+ label in het bovengenoemde project. Namens Eigen Haard tekende de heer J. van den Bergh Jets en namens de ontwikkelingscombinatie de heer W. De Nijs en J.C. Heeremans. 10 mrt jongstleden is de verkoop- en realisatieovereenkomst getekend met Eigen Haard voor 20 sociale huurappartementen met 50+ label in het bovengenoemde project. Namens Eigen Haard tekende de heer J. van den Bergh Jets en namens de ontwikkelingscombinatie de heer W. De Nijs en J.C. Heeremans.

In “Katharina” wordt een zeer gedifferentieerd woningbouwprogramma gerealiseerd. Naast deze sociale huurwoningen, zijn huurwoningen in de geliberaliseerde markt en koopappartementen met een brede prijsrange opgenomen in het bouwplan. De bouwstart vind in maart 2014 plaats en zal binnen 2 jaar voltooid zijn. Naast het woonprogramma wordt een Vomar Voordeelmarkt, additionele winkels met horeca en een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk