Nieuws / Vernieuwde Vomar Almere Haven geopend

Vernieuwde Vomar Almere Haven geopend

08/12/2020
thumbnail

De kantoorunits boven de Vomar Voordeelmarkt zijn eerder al gesloopt, om plaats te maken voor 22 appartementen. De bouw hiervan zal naar verwachting in het voorjaar van 2021 beginnen. De verbouwing kan worden gezien als eerste stap in de revitalisatie van het hele centrumgebied van dit deel van Almere, dat tegen de havenkom aanligt. Daarmee wordt een impuls gegeven aan de kwaliteit van het centrumgebied, waarmee de buurtfunctie versterkt wordt en het gebied weer aantrekkelijker wordt voor nieuwe bewoners.

De supermarkt is tijdens de verbouwing opengebleven, behoudens een aantal dagen die nodig waren voor de herinrichting van de winkel. Op de dag van de opening waren er vanuit Vomar Voordeelmarkt diverse extra aanbiedingen voor winkelbezoekers. Zo kreeg iedere klant een gratis appeltaartje bij besteding van minimaal € 15,- aan boodschappen.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk