Nieuws / Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht

Vernieuwing winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht

08/09/2019
thumbnail

In het centrum van Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) heeft Hoorne Vastgoed winkelcentrum De Lindeboom uitgebreid en vernieuwd. Het deels verouderde complex is gemoderniseerd. Behalve supermarkt Boni gaat ook nieuwkomer Action als belangrijke trekker fungeren. De lokale aannemer Bébouw Midreth voerde de bouwwerkzaamheden uit. De uitvoering van het werk gebeurde in fases waardoor de overlast voor de winkeliers en het winkelend publiek beperkt bleef.

In het centrum van Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) heeft Hoorne Vastgoed winkelcentrum De Lindeboom uitgebreid en vernieuwd. Het deels verouderde complex is gemoderniseerd. Behalve supermarkt Boni gaat ook nieuwkomer Action als belangrijke trekker fungeren. De lokale aannemer Bébouw Midreth voerde de bouwwerkzaamheden uit. De uitvoering van het werk gebeurde in fases waardoor de overlast voor de winkeliers en het winkelend publiek beperkt bleef. De vernieuwing van het circa 4400 m² omvattende winkelcentrum is in september 2019 opgeleverd. Er zijn onder meer nieuwe gevels rondom het winkelcentrum gebouwd en de passage werd heringericht en gemoderniseerd. Dat gebeurde op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin zijn de vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die ooit op de locatie stond gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas.      

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk