Nieuws / Vomar Cruquiuskade genomineerd voor mooiste supermarkt

Vomar Cruquiuskade genomineerd voor mooiste supermarkt

19/10/2016
thumbnail

De nieuwe vestiging van Vomar Voordeelmarkt aan de Cruquiuskade in Amsterdam is genomineerd voor mooiste supermarkt van Nederland. Uit 18 inzendingen, namens zeven supermarktformules heeft de vakjury zes locaties genomineerd voor de titel mooiste supermarkt.De winnaar van de vijfde editie van deze uitverkiezing wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 24 november 2016 bekend gemaakt. De nieuwe vestiging van Vomar Voordeelmarkt aan de Cruquiuskade in Amsterdam is genomineerd voor mooiste supermarkt van Nederland. Uit 18 inzendingen, namens zeven supermarktformules heeft de vakjury zes locaties genomineerd voor de titel mooiste supermarkt.De winnaar van de vijfde editie van deze uitverkiezing wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 24 november 2016 bekend gemaakt.

Aan de Cruquiuskade in Amsterdam realiseerde Hoorne Vastgoed in samenwerking met De Nijs Projectontwikkeling twee klassiek ogende gebouwen met in totaal 132 appartementen. Het project kreeg de naam 1018 (verwijzing naar de postcode). Op de kop van één van de appartementengebouwen is een Vomar Voordeelmarkt (ruim 1.900 m² bruto vloeroppervlak) gesitueerd. De half verdiept aangelegde winkel is toegankelijk via een statige entree met veel daglichttoetreding. Dankzij een tapis roulant en glazen lift heeft de klant bij binnenkomst meteen een goed overzicht van de Vomar Voordeelmarkt. Voor het winkelend publiek is ondergronds een parkeergarage met 73 plaatsen gebouwd.

Bekijk hier de volledige informatie van het project.

Andere nieuwsberichten

Start verkoop Tuytpark fase 4 in De Draai, Heerhugowaard

Lees meer

HIGH5 – Presale Long Beach gestart

Lees meer

Geslaagd!

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk