Nieuws / Vomar Koningsdwarsstraat vernieuwd

Vomar Koningsdwarsstraat vernieuwd

23/12/2016
thumbnail

De vestiging van Vomar Voordeelmarkt aan de Koningsdwarsstraat in Den Helder is in een korte tijd verbouwd. Het pand  had een verouderde uitstraling en er er moest veel onderhoud gepleegd worden om het pand weer in goede staat te brengen. Het gehele gebied gaat opgeknapt worden en de renovatie van de Vomar Voordeelmarkt is een start hiervan. De vestiging van Vomar Voordeelmarkt aan de Koningsdwarsstraat in Den Helder is in een korte tijd verbouwd. Het pand  had een verouderde uitstraling en er er moest veel onderhoud gepleegd worden om het pand weer in goede staat te brengen. Het gehele gebied gaat opgeknapt worden en de renovatie van de Vomar Voordeelmarkt is een start hiervan.

De Vomar Voordeelmarkt heeft een andere positie gekregen in het pand en ligt nu aan de Koningsstraat. Het ontwerp is van deze tijd en er is gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals natuursteen zodat de winkel weer toekomstbestendig is. Er zijn ook mooie open puien in de gevel gezet zodat passanten de winkel in kunnen kijken. De winkel is van 1678 m2 BVO naar 1540 m2 BVO gegaan. De resterende 900 m2 komt nu beschikbaar voor verhuur.

De bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Dozy.
Toezicht door Jezz Projectmanagement
Ontwikkeling en bouwmanagement door Rotteveel M4 Almere.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk