Vomar Voordeelmarkt opent naast de locatie van haar oude winkelpand aan de Sloterweg in Badhoevedorp een geheel vernieuwde winkel. De feestelijke opening van de nieuwe winkel vindt plaats op woensdag 30 januari om 09.00 uur.

Nieuwe locatie

Het oude Vomar-pand voldeed niet meer en daarom werd besloten tot de sloop. In Badhoevedorp ontstaat door de omlegging van de A9 (die het dorp vroeger doorsneed) een nieuw centrumgebied. Daar wil Vomar Voordeelmarkt deel van uit maken. Maar omdat die ontwikkeling naar verwachting nog een aantal jaren vergt, is besloten een tijdelijke winkel aan de Sloterweg te realiseren. Die kan daar vijf tot maximaal tien jaar staan.

Vernieuwde winkel

De winkel is 1575 vierkante meter groot en biedt ruimte voor een uitgebreider assortiment. Er zijn ruim 1.500 nieuwe artikelen toegevoegd. Nieuw is bijvoorbeeld de broodwand waaruit klanten zelf versgebakken broodjes en snacks kunnen pakken en ook zijn er diverse soorten vers ingevroren schepvis om uit te kiezen. Daarnaast is er nóg meer keuze in biologische en glutenvrije producten. Ook parkeren is voordelig bij Vomar. Bij de vernieuwde winkel worden ruim 80 gratis parkeerplekken gerealiseerd.

Openingsfeest

Tijdens het openingsfeest op woensdag 30 januari zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo staat er een springkussen voor de kinderen en is er voor de eerste 100 klanten een gratis appeltaartje bij een minimale besteding van 15 euro aan boodschappen. De hele dag worden de klanten ontvangen met een gratis kopje koffie en een versgebakken croissant. Daarnaast maken klanten bij een prijzenrad kans op prachtige prijzen, waaronder een minuut gratis winkelen.