Nieuws / Voortgang uitbreiding Plantage Beverwijk

Voortgang uitbreiding Plantage Beverwijk

21/07/2014
thumbnail

In Beverwijk wordt momenteel hard gewerkt aan de uitbreiding van de Vomar Voordeelmarkt. De bouwtijd van de uitbreiding bedraagt circa 3 maanden en is in juni gestart, nadat de laatste kabels en leidingen van het terrein waren verwijderd door de nutspartijen in opdracht van de Gemeente Beverwijk. In Beverwijk wordt momenteel hard gewerkt aan de uitbreiding van de Vomar Voordeelmarkt. De bouwtijd van de uitbreiding bedraagt circa 3 maanden en is in juni gestart, nadat de laatste kabels en leidingen van het terrein waren verwijderd door de nutspartijen in opdracht van de Gemeente Beverwijk.

De casco-oplevering staat gepland op 15 september en de opening van de Vomar Voordeelmarkt in nieuwe stijl zal uiterlijk de eerste week van oktober plaatsvinden. De uiteindelijke winkel wordt vergroot van ruim 1.300 m2bvo naar ruim 1.900 m2bvo.

Andere nieuwsberichten

Paul Dijkstra per 1 februari 2024 Financieel directeur

Lees meer

Drie combinaties ontwikkelen 1.150 appartementen in Schalkwijk (Haarlem)

Lees meer

Realisatie plan Ontwikkelzone Zuid-West Haarlem stap dichterbij na aankoop APM-locatie

Lees meer

Een reparatieverzoek indienen

Bij gebreken aan uw woning of onroerend goed kunt u dit via het onderstaande reparatieformulier melden. Door deze zo volledig mogelijk in te vullen kunnen wij uw reparatieverzoek zo snel en volledig mogelijk